Home Adverteren SEO SEO Performance Website maken & updaten

Online Banner of Tekst Adverteren op Loopkalender & Uitslagen

Uw Loopevenement in de kijker op Loopkalender & Uitslagen?
Uw Advertentie Hier?
Uniek aanbod met garantie als je loopwedstrijd
niet kan doorgaan door de Coronacrisis!

Doordat voor organisatoren van loopwedstrijden & sportevenementen onzekere tijden zijn omwille van de Coronacrisis wil Seor de adverteerders volgende mogelijkheid bieden.

Indien je in 2020 op Loopkalender & Uitslagen adverteert maar je loopwedstrijd kan niet doorgaan door het Coronavirus of door andere vormen van overmacht zoals extreme weersomstandigheden dan zal Seor de duur van de overeenkomst gratis overplaatsen naar volgend jaar. Indien het evenement toch kan doorgaan krijg je op de volgende editie bij een verlenging van de overeenkomst 30% korting.

Bijvoorbeeld: Je organiseert een wedstrijd op Zondag 4 oktober 2020 & adverteert dmv een banner vanaf 4 juli of een duurtijd van 3 maanden. Indien je als organisatie begin september beslist om de wedstrijd niet te laten doorgaan en te verplaatsen naar Zondag 3 oktober 2021 dan zal de banner tot en met Zondag 4 oktober 2020 op mijn site blijven staan & zal ik de nieuwe banner gratis terug toevoegen vanaf Zondag 3 juli tot en met Zondag 3 oktober 2021.
Indien je loopwedstrijd in 2020 of begin 2021 toch kan doorgaan dan zal ik een korting van 30 procent geven indien je beslist om terug te adverteren op mijn site voor de daaropvolgende editie in 2021 of begin 2022.

De enigste voorwaarde is dat het bedrag voor de aanvang van de periode wordt betaald of als je wedstrijd in 2021 zal plaatsvinden moet het bedrag in 2020 worden betaald.

Neem geheel vrijblijvend contact op met Seor door te mailen naar info@seor.be

Banner Adverteren kan al vanaf 20 euro per maand

Neem geheel vrijblijvend contact op met Seor door te mailen naar info@seor.be & vermeld er bij wat je wilt promoten op Sportsites.be en alle andere pagina's.

Hieronder vind je alvast de meest voor de handliggende manieren om te adverteren op Sportsites.be & alle andere pagina's, maar in principe zijn alle andere vormen van adverteren ook Mogelijk.

Tekst Adverteren kan al vanaf 10 euro per maand

Wil je je loopwedstrijd in de kijker plaats op Loopkalender & Uitslagen ?
Voor een bedrag van amper 10 euro per maand komt de link van loopwedstrijd , inschrijvingslink met bijhorende info over afstanden en inschrijvingsbedrag onder de rubriek

Banner Helemaal Bovenaan

Een banner van 728 pixels breed en een hoogte van 90 pixels, een banner van 970 pixels breed en een hoogte van 90 pixels aan de bovenzijde van de website of een banner van 468 pixels breed en een hoogte van 60 pixels. Deze wordt vertoond op alle pagina's van Sportsites.be . Bekijk hier een voorbeeld. De grootte van de weergave is afhankelijk van het apparaat en schermgrootte waarmee de website wordt bezocht.

Neem geheel vrijblijvend contact op met Seor voor de brede waaier aan mogelijkheden & Tarieven: info@seor.be .

Banner Midden Bovenaan

Een banner van 728 pixels breed en een hoogte van 90 pixels, een banner van 970 pixels breed en een hoogte van 90 pixels aan de bovenzijde van de website of een banner van 468 pixels breed en een hoogte van 60 pixel. Deze wordt vertoond op 90% van de pagina's van Sportsites.be . Bekijk hieronder een voorbeeld. De grootte van de weergave is afhankelijk van het apparaat en schermgrootte waarmee de website wordt bezocht.

Neem geheel vrijblijvend contact op met Seor voor de brede waaier aan mogelijkheden & Tarieven: info@seor.be .

Banner Helemaal Onderaan

Een banner van 728 pixels breed en een hoogte van 90 pixels, een banner van 970 pixels breed en een hoogte van 90 pixels aan de bovenzijde van de website of een banner van 468 pixels breed en een hoogte van 60 pixel. Deze wordt vertoond op alle pagina's van Sportsites.be . Bekijk hier een voorbeeld. De grootte van de weergave is afhankelijk van het apparaat en schermgrootte waarmee de website wordt bezocht.

Neem geheel vrijblijvend contact op met Seor voor de brede waaier aan mogelijkheden & Tarieven: info@seor.be .

Geografisch Adverteren

Bent u organisator van een loopwedstrijd met voornamelijk deelnemers uit eigen provincie. Dan kan je via geografisch adverteren, advertentieruimte kopen op de pagina's met de vermelding bv westvlaanderen , oostvlaanderen, vlaamsbrabant, antwerpen en limburg in het websiteadres. De kostprijs van deze vorm van adverteren is uiteraard goedkoper dan wanneer je op alle pagina's wilt adverteren, de plaats van de advertentie.

Neem geheel vrijblijvend contact op met Seor voor de brede waaier aan mogelijkheden & Tarieven: info@seor.be

Trefwoord Adverteren

Bent u organisator van een atletiekmeeting? Dan kan je advertentieruimte kopen met het woord "atletiekmeeting" in het websiteadres. Bent u organisator van een marathon? Dan kan je advertentieruimte kopen met het woord "marathon" in het websiteadres. De kostprijs van deze vorm van adverteren is uiteraard goedkoper dan wanneer je op alle pagina's wilt adverteren.

Neem geheel vrijblijvend contact op met Seor voor de brede waaier aan mogelijkheden & Tarieven: info@seor.be

Social Media & Blog Strava   Loopnieuws   Loopnieuws   Loopnieuws  

Indien je kiest voor één van de bovenstaande advertentiesvormen dan zal je advertentie 1 maal per maand verschijnen op Facebook, Strava & Twitter pagina van Sportsites.be.
Daarnaast verschijnt uw loopwedstrijd 1 keer per maand in de nieuwsbrief.
Daarnaast wordt uw loopwedstrijd ook gepubliceerd op de blog loopkalender.blogspot.com .

Contact

Seor
Renzo Vanhoorelbeke
8530 Harelbeke
BE0742.845.202
info@seor.be of +32 494 12 59 83

Privacy Verklaring

© Renzo Vanhoorelbeke