Linkedin

Home Adverteren SEO Mijn Websites SEO performance Contact Beste SEO Bedrijf West-Vlaanderen

Adverteren op Loopkalender & Uitslagen

Uw Loopevenement in de kijker op Loopkalender & Uitslagen?
Adverteren kan al vanaf 30 euro per maand

Banner Adverteren kan al vanaf 20 euro per maand

Neem geheel vrijblijvend contact op met Seor door te mailen naar info@seor.be & vermeld er bij wat je wilt promoten op Sportsites.be en alle andere pagina's.

Hieronder vind je alvast de meest voor de handliggende manieren om te adverteren op Sportsites.be & alle andere pagina's, maar in principe zijn alle andere vormen van adverteren ook Mogelijk.

Tekst Adverteren kan al vanaf 10 euro per maand

Wil je je loopwedstrijd in de kijker plaats op Loopkalender & Uitslagen ?
Voor een bedrag van amper 10 euro per maand komt de link van loopwedstrijd , inschrijvingslink met bijhorende info over afstanden en inschrijvingsbedrag onder de rubriek

Banner Helemaal Bovenaan

Een banner van 728 pixels breed en een hoogte van 90 pixels, een banner van 970 pixels breed en een hoogte van 90 pixels aan de bovenzijde van de website of een banner van 468 pixels breed en een hoogte van 60 pixels. Deze wordt vertoond op alle pagina's van Sportsites.be . Bekijk hier een voorbeeld. De grootte van de weergave is afhankelijk van het apparaat en schermgrootte waarmee de website wordt bezocht.

Neem geheel vrijblijvend contact op met Seor voor de brede waaier aan mogelijkheden & Tarieven: info@seor.be .

Banner Midden Bovenaan

Een banner van 728 pixels breed en een hoogte van 90 pixels, een banner van 970 pixels breed en een hoogte van 90 pixels aan de bovenzijde van de website of een banner van 468 pixels breed en een hoogte van 60 pixel. Deze wordt vertoond op 90% van de pagina's van Sportsites.be . Bekijk hieronder een voorbeeld. De grootte van de weergave is afhankelijk van het apparaat en schermgrootte waarmee de website wordt bezocht.

Neem geheel vrijblijvend contact op met Seor voor de brede waaier aan mogelijkheden & Tarieven: info@seor.be .

Banner Helemaal Onderaan

Een banner van 728 pixels breed en een hoogte van 90 pixels, een banner van 970 pixels breed en een hoogte van 90 pixels aan de bovenzijde van de website of een banner van 468 pixels breed en een hoogte van 60 pixel. Deze wordt vertoond op alle pagina's van Sportsites.be . Bekijk hier een voorbeeld. De grootte van de weergave is afhankelijk van het apparaat en schermgrootte waarmee de website wordt bezocht.

Neem geheel vrijblijvend contact op met Seor voor de brede waaier aan mogelijkheden & Tarieven: info@seor.be .

Geografisch Adverteren

Bent u organisator van een loopwedstrijd met voornamelijk deelnemers uit eigen provincie. Dan kan je via geografisch adverteren, advertentieruimte kopen op de pagina's met de vermelding bv westvlaanderen , oostvlaanderen, vlaamsbrabant, antwerpen en limburg in het websiteadres. De kostprijs van deze vorm van adverteren is uiteraard goedkoper dan wanneer je op alle pagina's wilt adverteren, de plaats van de advertentie.

Neem geheel vrijblijvend contact op met Seor voor de brede waaier aan mogelijkheden & Tarieven: info@seor.be

Trefwoord Adverteren

Bent u organisator van een atletiekmeeting? Dan kan je advertentieruimte kopen met het woord "atletiekmeeting" in het websiteadres. Bent u organisator van een marathon? Dan kan je advertentieruimte kopen met het woord "marathon" in het websiteadres. De kostprijs van deze vorm van adverteren is uiteraard goedkoper dan wanneer je op alle pagina's wilt adverteren.

Neem geheel vrijblijvend contact op met Seor voor de brede waaier aan mogelijkheden & Tarieven: info@seor.be

Social Media & Blog Strava   Loopnieuws   Loopnieuws   Loopnieuws  

Indien je kiest voor één van de bovenstaande advertentiesvormen dan zal je advertentie 1 maal per maand verschijnen op Facebook, Strava & Twitter pagina van Sportsites.be.
Daarnaast verschijnt uw loopwedstrijd 1 keer per maand in de nieuwsbrief.
Daarnaast wordt uw loopwedstrijd ook gepubliceerd op de blog loopkalender.blogspot.com .

Contact

Seor
Renzo Vanhoorelbeke
8530 Harelbeke
BE0742.845.202
info@seor.be of +32 494 12 59 83

Privacy Verklaring
Wijzig Voorkeuren Cookies

© Renzo Vanhoorelbeke