Linkedin

Home Adverteren SEO Mijn Websites SEO performance Contact Beste SEO Bedrijf West-Vlaanderen

Seor krijgt Britse Award

Het Britse online nieuwsmagazine EU Business News kreeg mijn onderneming in augustus 2022 de Benelux Business Awards in de categorie beste SEO Agency of the Year - West Flanders. Best wel opvallend als je weet dat ik eigenaar van Seor, Renzo Vanhoorelbeke uit Harelbeke, deze job uitoefent in bijberoep.Ik ben dan ook héél fier op deze bekroning voor mijn jarenlange werk. Daarnaast ben ik ook héél dankbaar dat er een artikel verscheen in de Krant van West-Vlaanderen op Vrijdag 2 september. Het online artikel die je weliswaar enkel als abonnee kan raadplegen vind je op => Harelbeeks bedrijf krijgt Britse award: “Een complete verrassing” met dank aan Peter Van Herzeele voor het interview en artikel en foto van Ludo Ostijn. Op mijn facebookpagina vind je het volledige artikel.Verder mocht ik mijn zelf geschreven artikel publiceren op een andere online nieuwssite Invlaanderen.be , zie => Zelfstandige in bijberoep uit Harelbeke wint Benelux Enterprise Award , met dank aan Ivo Schuermans.

De eerste website die een artikel schreef over mijn Award was Pub.be , zie => EU Business News Bekroont Seor , met dank aan Marine Dehossay.
Contact

Seor
Renzo Vanhoorelbeke
8530 Harelbeke
BE0742.845.202
info@seor.be of +32 494 12 59 83

Privacy Verklaring
Wijzig Voorkeuren Cookies

© Renzo Vanhoorelbeke