Linkedin

Home Adverteren SEO Mijn Websites SEO performance Contact Beste SEO Bedrijf West-Vlaanderen

Adverteren op Loopkalender & Uitslagen

Uw Loopevenement in de kijker op Loopkalender & Uitslagen?
Adverteren kost 5 euro / 1000 vertoningen

Vul het formulier in en Seor zal je spoedig contacteren met een voorstel hoe lang en op welke pagina's je banneradvertentie kan worden gevisualiseerd.
Seor kan een simpele opvallende en doelgerichte banner ontwerpen voor 15 euro. Uiteraard kan je zelf ook een banner raadplegen.
Hieronder vind je de plaatsen waar je de mogelijkheid hebt om te adverteren.
Banner Helemaal Bovenaan

Een banner van 728 pixels breed en een hoogte van 90 pixels, een banner van 970 pixels breed en een hoogte van 90 pixels aan de bovenzijde van de website of een banner van 468 pixels breed en een hoogte van 60 pixels. Deze wordt vertoond op alle pagina's van Sportsites.be . Bekijk hier een voorbeeld. De grootte van de weergave is afhankelijk van het apparaat en schermgrootte waarmee de website wordt bezocht.

Neem geheel vrijblijvend contact op met Seor voor de brede waaier aan mogelijkheden & Tarieven: info@seor.be .

Banner Midden Bovenaan

Een banner van 728 pixels breed en een hoogte van 90 pixels, een banner van 970 pixels breed en een hoogte van 90 pixels aan de bovenzijde van de website of een banner van 468 pixels breed en een hoogte van 60 pixel. Deze wordt vertoond op 90% van de pagina's van Sportsites.be . Bekijk hieronder een voorbeeld. De grootte van de weergave is afhankelijk van het apparaat en schermgrootte waarmee de website wordt bezocht.

Neem geheel vrijblijvend contact op met Seor voor de brede waaier aan mogelijkheden & Tarieven: info@seor.be .

Banner Helemaal Onderaan

Een banner van 728 pixels breed en een hoogte van 90 pixels, een banner van 970 pixels breed en een hoogte van 90 pixels aan de bovenzijde van de website of een banner van 468 pixels breed en een hoogte van 60 pixel. Deze wordt vertoond op alle pagina's van Sportsites.be . Bekijk hier een voorbeeld. De grootte van de weergave is afhankelijk van het apparaat en schermgrootte waarmee de website wordt bezocht.

Neem geheel vrijblijvend contact op met Seor voor de brede waaier aan mogelijkheden & Tarieven: info@seor.be .

Geografisch Adverteren

Bent u organisator van een loopwedstrijd met voornamelijk deelnemers uit eigen provincie. Dan kan je via geografisch adverteren, advertentieruimte kopen op de pagina's met de vermelding bv westvlaanderen , oostvlaanderen, vlaamsbrabant, antwerpen en limburg in het websiteadres. De kostprijs van deze vorm van adverteren is uiteraard goedkoper dan wanneer je op alle pagina's wilt adverteren, de plaats van de advertentie.

Neem geheel vrijblijvend contact op met Seor voor de brede waaier aan mogelijkheden & Tarieven: info@seor.be

Trefwoord Adverteren

Bent u organisator van een atletiekmeeting? Dan kan je advertentieruimte kopen met het woord "atletiekmeeting" in het websiteadres. Bent u organisator van een marathon? Dan kan je advertentieruimte kopen met het woord "marathon" in het websiteadres. De kostprijs van deze vorm van adverteren is uiteraard goedkoper dan wanneer je op alle pagina's wilt adverteren.

Neem geheel vrijblijvend contact op met Seor voor de brede waaier aan mogelijkheden & Tarieven: info@seor.be

Opvallende Inschrijvingsbutton

Op de info pagina (bv www.seor.be/adverteren-loopwedstrijd/hinterlandrun.php), die al dan niet nog moet worden aangemaakt, plaats ik gedurende de periode een opvallende button onder de inschrijvingsmodaliteiten bovenaan deze pagina.
Het is natuurlijk niet alleen belangrijk om je loopwedstrijd kenbaar te maken aan het grote publiek maar ook om zoveel mogelijk deelnemers te lokken. Vandaar deze opvallende Inschrijvingsbutton of Call To Action button.


Vanaf een budget van 200 euro wordt er gratis een opvallende inschrijvingsbutton toegevoegd op de pagina van de desbetreffende loopwedstrijd. De Inschrijvingsbutton kost 30 euro / maand per loopwedstrijd indien je deze afzonderlijk aankoopt.

Social Media & Blog Strava   Loopnieuws   Loopnieuws  

Vanaf een budget van 100 euro zal er 2 maal een aankondiging verschijnen op Facebook en Strava. Op blogspot zal er 1 keer een aankondiging worden gepubliceerd.

Contact

Seor
Renzo Vanhoorelbeke
Kinheimstraat 5
8530 Harelbeke
BE0742.845.202
info@seor.be of +32 494 12 59 83

Privacy Verklaring
Wijzig Voorkeuren Cookies

© Renzo Vanhoorelbeke