Linkedin

Home Adverteren SEO Mijn Websites SEO performance Contact Beste SEO Bedrijf West-Vlaanderen

Mijn SEO Prestaties op het Web!

Hieronder vind je enkele belangrijke prestaties op gebied van SEO of zoekmachine optimalisatie die ik in het verleden en heden kon bereiken. Uiteraard moet je om een beter beeld te krijgen van de algemene prestaties van je site Google Search Console gebruiken. Dit is een webdienst van Google waarmee webmasters onder andere de positie, de indexeringsstatus en de zichtbaarheid van hun websites in Google kunnen bijhouden, vergelijken en optimaliseren.

Met Trefwoord Loopkalender op plaatsen 2 & 3

Sinds enkele jaren staan mijn pagina's www.sportsites.be/loopkalender & www.sportsites.be/ loopkalender/westvlaanderen.php met het trefwoord "Loopkalender" op de plaatsen 2 en 3 in de zoekmachine van Google België.
Best wel opmerkelijk want deze pagina's zijn de enige pagina's in de top 5 met een domeinnaam www.sportsites.be die niet over lopen gaat. Daarmee doe ik momenteel beter dan mijn concurrenten stratenlopen & gorunning. Een bewijs dat je domeinnaam zeker geen doorslaggevende factor meer is om met bepaalde trefwoorden hoog te scoren in google!


Meer info over SEO bij Seor => info@seor.be
Met Trefwoord Marathonkalender op plaatsen 1 en 5

De laatste jaren staan mijn pagina's www.sportsites.be/ loopkalender/marathons.php & www.hardloopkalendernederland.nl/ marathons met een ander populair trefwoord "Marathonkalender" op de plaatsen 1 en 5 in de zoekmachine van Google België.
Met de eerst vermelde pagina doe ik dus beter dan mijn concurrenten die in hun domeinnaam een loop of marathon gerelateerde woorden bevatten. Een 2de bewijs dat je domeinnaam zeker geen doorslaggevende factor meer hoeft te zijn om met interessante trefwoorden goed te scoren in de zoekmachine van google.


Meer info over SEO bij Seor => info@seor.be
Met Trefwoord Dwars door Brugge op 1
In 2019 stond ik met mijn pagina www.sportsites.be/ loopwedstrijden/westvlaanderen/ dwarsdoorbrugge.php met de trefwoorden "Dwars door Brugge" enkele maanden op de 1ste plaats in de zoekmachine van Google België.
Daarmee deed ik dus een tijd lang beter dan de officiële website, van de grootste looporganisatie van België, Golazo. Dwars door Brugge is de populairste loopwedstrijd van de provincie West-Vlaanderen & in 2019 deden meer dan 4000 lopers mee aan deze wedstrijd.

Meer info over SEO bij Seor => info@seor.be
Met Trefwoord Zwinstedenloop op 1
In 2019 stond ik met mijn pagina www.hardloopkalendernederland.nl/ loopwedstrijden/zeeland/ zwinstedenloopsluis.php met het trefwoord "Zwinstedenloop" enkele maanden op de 1ste plaats in de zoekmachine van Google Nederland.
Daarmee deed ik dus een tijd lang beter dan de officiële website van de organisatie van Zwinstedenloop. Zwinstedenloop is één van de populairste loopwedstrijden in de Nederlandse provincie Zeeland & haalde bijna 1000 deelnemers in 2019.

Meer info over SEO bij Seor => info@seor.be
Contact

Seor
Renzo Vanhoorelbeke
Kinheimstraat 5
8530 Harelbeke
BE0742.845.202
info@seor.be of +32 494 12 59 83

Privacy Verklaring
Wijzig Voorkeuren Cookies

© Renzo Vanhoorelbeke