Home Adverteren SEO SEO performance Website maken & updaten

Search Engine Optimization of Zoekmachine Optimalisatie

Wat is SEO?

SEO is de afkorting van Search Engine Optimization of Zoekmachineoptimalisatie in het Nederlands. Het is een geheel van technieken & activiteiten om een webpagina hoog te laten scoren in de organische zoekresultaten van een zoekmachine zoals Google of Bing. Aangezien deze vorm van zoekresulaten gratis zijn, is dit een zéér interessant alternatief voor zoekmachineadverteren & vormt de basis voor het promoten van je website.

Tips die je van Seor mag verwachten

- Structuur van je website, Navigatie, gebruik je veel interne links
- Opbouw van de metatags, titeltags & titels binnen je website
- Controleren van de inhoud, aantal woorden per pagina, richt je je per thema op één specifiek onderwerp of product, unieke content, . . .
- Welke trefwoorden zijn populair voor je dienst of product en bij welke trefwoorden is de concurrentie niet of nauwelijks aanwezig
- Hoe actief ben je op Social Media pagina's
- Hoe vaak linken andere websites naar jouw site
- . . .

Neem vrijblijvend contact op met Seor door te mailen naar info@seor.be en vermeld met welke website(s) je online zichtbaarheid in zoekmachines wilt verhogen. Indien je dit wenst, kan ik je daarna vrijblijvend telefonische contacteren. SEO bij Seor kan al vanaf 100 euro.

Niet overtuigd om voor SEOR te kiezen? Lees op SEO Performance met welke trefwoorden ik momenteel goed scoor en goed scoorde met mijn websites die ik in eigen beheer onderhoud.

Contact

Seor
Renzo Vanhoorelbeke
8530 Harelbeke
BE0742.845.202
info@seor.be of +32 494 12 59 83

Privacy Verklaring
Wijzig Voorkeuren Cookies

© Renzo Vanhoorelbeke